CELE MAI POTRIVITE PLĂCUȚE DE FR NĂ PENTRU CAMIONUL TĂU

Camioanele vin cu plăcuțe de frână, dar în timp se uzează, de aceea este important să știți când trebuie înlocuite. Plăcuțele de frână trebuie verificate în mod regulat și analizate de către un profesionist chiar și până la cel mai mic semn că poate exista o problemă cu acestea. 

Înlocuirea plăcuţelor de frână uzate este vitală pentru siguranţa pasagerilor, dar şi a celorlalţi participanţi la trafic, deoarece coşmarul oricărui şofer de camioane este să rămână fără frână în timpul deplasării.

Plăcuţele de frână se schimbă după aproximativ 30.000 de kilometri, dar nu mai mult de 50.000 kilometri, însă este foarte important să ştiţi că acest lucru variază în funcţie de calitatea materialelor din care sunt făcute plăcuţele şi în funcţie de stilul de condus al fiecăruia dintre noi.

Plăcuțele de frână utilizate de noi sunt de o calitate excelentă, oferind durabilitate suplimentară și uzură redusă, ceea ce înseamnă o viață mai lungă și costuri de întreținere mai mici. De asemenea,  acestea au o durabilitate demonstrată în toate condițiile, aducând o frânare eficientă din punct de vedere al costului pe kilometru.