CELE MAI BUNE ANVELOPE DE CAMIOANE

Atunci când cumpărăm anvelope noi, există multe variabile de luat în considerare. Compușii și modelele de rulare s-au îmbunătățit de-a lungul timpului, ceea ce înseamnă că anvelopele de astăzi sunt semnificativ mai bune decât anvelopele fabricate în urmă cu 10 ani.

Alegerea unor anvelope de calitate pentru camioane este foarte importantă deoarece acestea au necesități speciale iar tonajul mare și distanțele lungi parcurse sunt factorii decisivi în alegerea tipului de anvelope.

Deoarece este o investiție pe termen lung, alegerea anvelopelor trebuie făcută cu multă grijă și luând în considerare factori ca starea generală a camionului, distanțele estimate și necesitățile suplimentare. Țineți cont că anvelopele premium pot reduce în timp costurile operaționale ale camioanelor iar diferența dintre o anvelopă de calitate și una economică are impact asupra performanței și siguranței în trafic.

La fel ca toate componentele camionului, anvelopele au nevoie de întreținere regulată. Acestea trebuie rotate periodic pentru a le ajuta să se comporte uniform. Menținerea presiunii corespunzătoare a anvelopelor este esențială pentru a le prelungi durata de viață și pentru a obține cea mai bună economie de combustibil.