DESPRE CEL MAI NOU TESTER MERCEDES

Noul Star C5 este un tester de diagnoză profesional și vine cu o tehnologie inovativă: citește și șterge codurile de erori, citește în timp real informațiile primite de la senzori și actuatori. De asemenea, se folosește și la reprogramarea tuturor modulelor electronice de control cum ar fi: motor, airbag, ABS, esp, transmisie, aer conditionat, confort și altele. Acesta testează tiruri de la diferite branduri și este acum disponibil exclusiv la Service Camioane!

MB STAR C5 oferă așadar următoarele funcții: diagnosticarea întregului sistem electronic, citirea și ștergerea erorilor, citirea de parametri dinamici în timp real pentru senzori și actuatori și testarea componentelor electronice ale mașinilor precum și codarea și reprogramarea acestora.

Are câteva avantaje importante față de vechile multiplexoare și anume: suportă diagnoza prin WiFi, suportă K-line, CAN BUS, UDS, conectorul de la cablul de diagnoză este mai rezistent, vine cu o tehnologie nouă de prindere și este garantat pentru 10000 de folosiri, softul suportă o multitudine de limbi, la fel ca și predecesorii săi și mașinile Mercedes produse după anul 2000.

Produsul face parte din cea mai bună clasă de calitate A+, tocmai de aceea am dorit să îl avem în dotarea service-ului nostru pentru a oferi clienților produse de calitate și servicii ireproșabile.

Acum si cel mai nou tester VOLVO!