IMPORTANȚA PIESELOR DE CALITATE PENTRU DURATA DE VIAȚĂ A CAMIONULUI

Toate mașinile și camioanele necesită servicii de rutină și reparații ocazionale din când în când, însă indiferent de serviciul de care are nevoie vehiculul dvs., este important să folosiți piese echivalente din fabrică. Atunci când mașina sau camionul dvs. are nevoie de schimbarea uleiului, înlocuirii curelei sau furtunului sau a oricărei alte întrețineri programate sau dacă este nevoie de reparații mai complicate, este necesar să folosiți piese de calitate pentru a vă asigura de cele mai bune rezultate. 

Piesele de schimb ieftine sunt disponibile cu ușurință, dar pentru a vă menține camionul funcționând cât mai bine v-am sugera să vă îndreptați către un service auto.

De ce?

Pentru piese auto sigure

Producătorii de piese auto aftermarket (piața secundară a industriei auto), nu au aceeași responsabilitate ca și producătorii auto de la un service specializat atunci când vine vorba de siguranță în producția lor. Atunci când achiziționați un vehicul aftermarket pentru camionul dvs., este posibil să nu fie fabricat din materiale suficient de puternice sau poate avea o viață foarte scurtă, ceea ce duce la o defecțiune sau, mai rău, la un accident. Utilizați întotdeauna piese auto din fabrică pentru ca mașina să funcționeze corect, iar dvs. și pasagerii să fiți în siguranță.

Pentru piese auto de înaltă calitate

Când cumpărați o piesă online sau chiar piese de schimb de la magazinul local de piese, este greu să știți ce veți obține cu adevărat. Materialele utilizate în aceste părți nu sunt probabil de aceeași calitate ca și piesele din fabrică, ceea ce înseamnă că pot eșua mult mai repede. Folosirea pieselor de calitate scăzută duce deseori la performanțe slabe și la scăderea eficienței combustibilului.

Pentru o montarea corectă a pieselor auto

O altă problemă a pieselor aftermarket este că s-ar putea să nu se potrivească corect. Producătorii de piese încearcă adesea să creeze piese care funcționează pe o mare varietate de vehicule. Aceasta înseamnă că trebuie să completați un fel de modificare a piesei sau a vehiculului dvs. pentru a o instala. Folosind piese de calitate de la un service auto puteți fi sigur că se vor potrivi corect fără a fi nevoie să efectuați modificări.

Pentru cel mai bun rulaj, cel mai sigur camion, asigurați-vă întotdeauna că mecanicii folosesc piese de schimb de calitate atunci când reparați sau întrețineți mașina. Pentru reparații auto și piese auto de cea mai bună calitate, aveți încredere în Service Camioane. Sună la echipa noastră la numărul de telefon +40 786 860 602 data viitoare când camionul tău va avea nevoie de reparații și vom fi fericiți să îți programăm o programare.