PROFESIONALISM

La Expert Service Camioane ne plac lucrurile bine făcute, de aceea folosim aparate cu tehnologie inovativă pentru a-ți oferi cele mai bune servicii. Ne definește pasiunea, calitatea și seriozitatea de care dăm dovadă la fiecare interacțiune cu clientul.

tester mercedes/
volvo/renault

de ultima generatie

Noul Star C5 este un tester de diagnoză profesional și vine cu o tehnologie inovativă: citește și șterge codurile de erori, citește în timp real informațiile primite de la senzori și actuatori și poate face chiar și coduri și programări. Acesta testează tiruri de la diferite branduri și este acum disponibil exclusiv la noi!

STAND FRÂNĂ

pentru camioane de mare tonaj

Transportul cu camioane de mare tonaj este un transport special, de aceea cunoștințele referitoare la sisteme, un dispozitiv eficient de diagnoză și sistemul de informații joacă un rol foarte important. La Service Camioane veți putea testa forța de frânare a camioanelor dumneavoastră pe cele mai noi standuri de testare.

DETECTOR DE JOCURI

electropneumatice

Detectarea jocurilor se face cu ajutorul unui aparat care generează vibrații și prin rezonanță detectează uzura capetelor de bară a bucșelor, pivoților și a telescoapelor. Astfel sunt depistate probleme de direcție și suspensie ale camionului.

REGLAJ DIRECȚIE

cu garanție

Prin acest reglaj se evita uzura prematură a componentelor și se eliberează tensiunile dintre componentele auto de care camionul nu are nevoie pentru a circula în condiții normale. Astfel se reduc costurile de întreținere ale autoturismului pe termen lung prin diminuarea uzurii anvelopelor.

ECHILIBRAT ROȚI

pentru evitarea vibrațiilor neplăcute

Aparatul de echilibrat este conceput pentru vulcanizare profesională și este recomandat la schimbarea anvelopelor sau la trecerea de la anvelopele de iarnă la cele de vară, deoarece după un sezon pot apărea uzuri ale anvelopelor. De asemenea, aceasta ajută la reducerea vibrațiilor în trafic la viteze mari.

VulcaNIZARE

și o gamă largă de cauciucuri

Vulcanizare este un proces chimic care presupune transformarea cauciucului natural sau a polimerilor corespunzători prin adiția de sulf, pentru a se obține produși mult mai rezistenți și mai elastici. Oferim complex de servicii aferent roților (prin roți definim ansamblul dintre anvelopă și jantă).